Luotettavaa hyvän tuulen palvelua

Isännöintipiste on paikallinen, Tikkurilassa toimistoa pitävä ISA-laatusertifikaatin ansainnut hyvän palvelun isännöintitoimisto. Pitkäaikaisimmat asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme Isännöintipisteen perustamisesta, vuodesta 1979 lähtien, ja elämme taloyhtiöiden kanssa yhteistä arkea keskimäärin yli 18 vuotta.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää, joten mittaamme sitä säännöllisesti. Tuorein asiakastyytyväisyytemme on 4,36 / 5. Tästä olemme erityisen ylpeitä ja iloisia.

Ammattilaisemme

Jussi Laukkanen (Vanhempainvapaalla)

Toimitusjohtaja

Päivi Laurila

Yksikönpäällikkö

Lenita Ala-Könni

Isännöitsijä

Tero Nevalainen

Isännöitsijä, asiakasvastaava

Marko Perämäki

Isännöitsijä

Olli-Pekka Nyberg

Isännöitsijä

Topi Virtanen

Isännöitsijä

Päivi Laine

Isännöitsijä

Jari-Petri Anttila

Isännöitsijä

Petri Hyvönen 2

Petri Hyvönen

Hankespesialisti

Juha Mellanen

Tekninen asiantuntija

Jorma Korte

Tekninen asiantuntija

Mikko Tarkiainen

Tekninen asiantuntija

Tomi Lindström

Tekninen asiantuntija

Marianne Ollikainen

Kirjanpitäjä

Miia Pylkkänen

Kirjanpitäjä

Tuulevi Pettinen

Kirjanpitäjä

Pia Polichronidis

Avustava kirjanpitäjä

Susanna Seppänen

Vastikevalvoja

Kati Rikkilä

Back Office työntekijä

Outi Väisänen

Kiinteistösihteeri

Jaana Ranne

Jaana Ranne

Kiinteistösihteeri

Annika Turunen

Annika Turunen

Kiinteistösihteeri

Jussi Laukkanen

Toimitusjohtaja

Jussin johdolla yrityksemme kurssi on varma ja vakaa. Jussi pitää huolen siitä, että tarjoamme taloyhtiöille laadukasta palvelua nyt ja tulevaisuudessa ja että yhteistyö kaikkien kumppaniemme kanssa on sujuvaa ja mutkatonta.

Päivi Laurila

Yksikönpäällikkö

Päivi huolehtii varmoin ottein asiakaspalvelu- ja kiinteistötiimimme toiminnasta. Päivi on tehnyt rautaisen uran kiinteistöliiketoiminnan ja vähittäiskaupan alalla ja ansainnut kannuksensa mm. tavaratalon johtajan ja hallintopäällikön tehtävissä. Päivin intohimona on asiakaskokemuksen parantaminen, analyyttistä ja tulosvastuullista otetta unohtamatta.

Lenita Ala-Könni

Isännöitsijä

Lenita on isännöitsijä, jossa yhdistyvät pankinjohtajan talousosaaminen, teknisen isännöitsijän näkemys sekä tarttuvan positiivinen asenne. Vuosien kokemus pankkialan johtotehtävistä sekä taloyhtiöiden isännöinnistä takaavat moniulotteisen näkemyksen taloyhtiöiden johtamiseen ja kehittämiseen. Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) lisäksi Lenita on suorittanut taloushallinnon merkonomin tutkinnon.

Tero Nevalainen

Isännöitsijä, asiakasvastaava

Terolla on yli 10 vuoden kokemus taloyhtiömaailmasta. Kattava kokemus isännöinnistä ja kiinteistöjen ylläpidosta takaavat asiakkaille luotettavan ja kokonaisvaltaisen palvelun. Asiakkaamme arvostavat erityisesti Teron asiakaslähtöistä ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Teroa on helppoa lähestyä asiassa kuin asiassa, mikä tekee yhteisten asioiden hoitamisesta avointa ja vaivatonta. Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) lisäksi Teron ammattiosaamista täydentävät kaupalliset markkinointimerkonomin opinnot.

Marko Perämäki

Isännöitsijä

Isännöitsijänä työskentelevä Marko hoitaa tehtävänsä jämptisti ja sovitussa aikataulussa. Taloyhtiöiden kehittämisessä Markoa kiinnostaa erityisesti taloyhtiöiden elinkaariajattelun mukainen kunnossapidon suunnittelu ja toteutus. Johtamisen ja projektien erikoisammattitutkinto luo hyvän pohjan isännöitsijän työhön.

Olli-Pekka Nyberg

Isännöitsijä

Olli-Pekka on moniosaaja, joka on kerännyt laajaa ammattiosaamista kolmen vuosikymmenen ajalta ja toiminut viime vuodet isännöitsijänä. Saadussa asiakaspalautteessa Olli-Pekan ansioiksi mainitaan usein järjestelmällisyys ja jämäkkyys sekä hyvä viestintä ja nopea reagointi yhteydenottoihin. Aiemman johtamiskokemuksensa johdosta Olli-Pekka osaa keskittyä olennaiseen ja on taitava saamaan läpi vaikeitakin päätöksiä sekä tarvittaessa saneeraamaan yhtiöiden taloutta. Isännöinnin ammattitutkinnon (IAT) lisäksi Olli-Pekka on suorittanut valtiotieteiden maisterin tutkinnon (VTM).

Topi Virtanen

Isännöitsijä

Topi on eteenpäin katsova taloyhtiöiden hallinnon ja talouden ammattilainen. Topi lähestyy työtään innostuneesti ja ratkaisukeskeisesti, asettaen asiakkaan edun aina etusijalle. Myös taloyhtiöiden talous pysyy jämptissä järjestyksessä, sillä isännöinnin ammattitutkinnon lisäksi Topi on suorittanut myös kirjanpitäjän opinnot.

Petri Hyvönen

Hankespesialisti

Petri on monessa liemessä keitetty kiinteistöjohtamisen rautainen ammattilainen. Lähes 30 vuotisen uransa aikana Petri on ehtinyt toteuttaa menestyksekäästi yli 50 energiatehokkuus- ja korjaushanketta sekä kouluttaa liudan uusia osaajia kiinteistöalalle.

Juha Mellanen

Tekninen asiantuntija

Juha varmistaa, että taloyhtiöiden isot ja pienet korjaushankkeet viedään mallikkaasti maaliin asti. Ennen lähes kymmenvuotista rupeamaansa isännöitsijänä Juha ehti toimia rakennusalan yrittäjänä parikymmentä vuotta, keräten arvokasta kokemusta niin korjaus- kuin uudisrakentamisestakin.

Jorma Korte

Tekninen asiantuntija

Jorma varmistaa, että taloyhtiöiden korjaushankkeiden toteutus ja valvonta tehdään huolella ja ammattitaidolla. Isännöinnin lisäksi Jorma on kerännyt 30 vuoden edestä kokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta ja korjaustöistä.

Mikko Tarkiainen

Tekninen asiantuntija

Mikko on rehti kiinteistöalan moniosaaja, jonka valttikorttina on laaja ymmärrys erilaisista saneeraus-, remontointi ja rakennustöistä.

Marianne Ollikainen

Kirjanpitäjä
Marianne on taloyhtiöiden talouden portinvartija, jolta yksikään desimaali ei jää huomaamatta. Ammattitaidon perustana on taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutus. Kiinteistöjen kirjanpidosta Mariannella on kokemusta ja näkemystä yli kymmenen vuotta.

Miia Pylkkänen

Kirjanpitäjä

Miia on kokenut kirjanpidon ammattilainen, joka hoitaa ammattitaidolla vaativatkin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön taloushallinnon tehtävät. Kokemusta kiinteistöjen kirjanpidosta Miialla on 15 vuotta ja viimeisimpänä koulutuksena kiinteistöalan kirjanpidon jatkotutkinto.

Tuulevi Pettinen

Kirjanpitäjä

Tuulevi huolehtii taloyhtiöiden taloudesta kokemuksella ja ammattitaidolla. Yli 20 vuotisen uransa aikana Tuulevi on kerännyt arvokasta kokemusta niin kirjanpidosta, taloushallinnosta kuin kiinteistöliiketoiminnastakin. Laskentatoimen ja taloushallinnon tutkinnot takaavat, että taloyhtiöiden eurot ja sentit pysyvät järjestyksessä.

Pia Polichronidis

Avustava kirjanpitäjä
Pia on taloyhtiöiden taloushallinnon moottori. Hänen toimestaan taloyhtiöiden laskut löytyvät oikeilta tileiltä ja ne maksetaan ajallaan. Kipinän kiinteistöalalle Pia sai taloyhtiöiden taloushallinnon erityiskoulutuksesta vuonna 2013.

Susanna Seppänen

Vastikevalvoja

Susanna huolehtii asiakkaidemme tarpeista järjestelmällisesti ja huolella. Susannan ansiosta vastikkeet, vesimaksut, autopaikka- ja saunavuoromaksut hoituvat kaikki ajallaan. Susannan aurinkoinen asenne ja ammattitaito takaavat, etteivät asiat jää puolitiehen kiireenkään keskellä.

Kati Rikkilä

Back Office työntekijä

Kati on toimistotyön kokenut ammattilainen. Tämä järjestelmällinen ja joustava tiimipelaaja huolehtii siitä, että toimistomme rattaat pyörivät sujuvasti yli 20 vuoden kokemuksella. Merkonomiksi valmistunut Kati on suorittanut myös markkinointiviestinnän opinnot sekä lukuisia ohjelmistokoulutuksia.

Outi Väisänen

Kiinteistösihteeri
Asukkaiden palveleminen on hyvissä käsissä Outin auttaessa asiakkaitamme. Hän huolehtii siitä, että asukkaiden asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja autopaikat pysyvät oikeassa järjestyksessä. Outilla on vuosikymmenten kokemus asiakaspalvelusta ja taskussa kiinteistösihteerin pätevyys.

Jaana Ranne

Kiinteistösihteeri

Jaana on Isännöintipisteen sydämellisen asiakaspalvelun lähettiläs, jonka positiivinen elämänasenne ei jää keneltäkään huomaamatta. Jaanan pitkän ja menestyksekkään asiakaspalvelu-uran salainen resepti on aito välittäminen ja halu auttaa.

Tietosuojaseloste

1. Johdanto

Isännöintipisteen (”Isännöintipiste”; ”me”) toiminnan kannalta on välttämätöntä käsitellä henkilötietoja. Isännöintipiste noudattaa menettelytapoja ja prosesseja, joilla suojataan henkilötietoja tietosuojalainsäädännön vaatimusten mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää tietojen keräämisen perusteet ja sen, mihin kerättyjä tietoja käytetään. Tästä tietosuojaselosteesta ilmeneviä periaatteita ja toimintatapoja sovelletaan kaikessa Isännöintipisteen toiminnassa, johon liittyy henkilötietojen käsittelyä. Esimerkkejä sovellustilanteista ovat palveluidemme tilaaminen ja käyttö sopimusehtojemme mukaisesti. Tietosuojaselostetta sovelletaan myös työntekijöidemme ja työnhakijoiden sekä muiden Isännöintipisteen yhteistyökumppaneiden henkilöstön henkilötietojen käsittelyyn.

Rekisterinpitäjänä toimii Isännöintipiste ja/tai se konsernin yhtiöistä, jonka kanssa asioit. Tietosuojaseloste on konsernin yhteinen.

Isännöintipiste toimii käsittelijänä tarjotessaan palveluita yhteisöasiakkaille, kuten taloyhtiöille. Tällöin rekisterinpitäjänä toimii kukin taloyhtiö. Kappaleessa 6 kerromme, miten käsittelemme tietoja tarjotessamme näille asiakkaille palveluita käsittelijän roolissa.

2. Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Isännöintipiste kerää ja käsittelee henkilötietoja, jotta:

 • potentiaalisille asiakkaille ja nykyisille asiakkaille voidaan markkinoida ja viestiä Isännöintipisteen tai valittujen kolmansien osapuolten palveluita esimerkiksi tiedotteilla, uutiskirjeillä, erilaisilla markkinointikampanjoilla tai kutsuilla tapahtumiin
 • Isännöintipiste voi hoitaa sopimuksista johtuvat velvoitteensa niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin esimerkiksi työntekijöitäänkin kohtaan.
 • Isännöintipiste voi kehittää palveluita ja parantaa palveluiden käyttökokemusta;
 • Isännöintipisteen palveluita voidaan hallinnoida
 • Isännöintipiste voi tietyissä tilanteissa selvittää mahdollisia väärinkäytöksiä
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste

Isännöintipisteellä on oikeutettu etu markkinoida, ylläpitää ja kehittää liiketoimintaansa. Isännöintipiste markkinoi oikeutetun edun perusteella potentiaalisille asiakkaille ja asiakkaille palveluitaan. Hoitaessaan sopimuksista johtuvat velvoitteensa Isännöintipiste käsittelee henkilötietoja sopimuksen perusteella. Lisäksi Isännöintipiste käsittelee henkilötietoja täyttääkseen lainsäädännöstä johtuvat velvoitteensa. Isännöintipisteellä on myös oikeutettu etu selvittää mahdollisia väärinkäytöksiä.

Henkilötietojen käsittely voi perustua myös suostumukseen. Henkilötietojen käsittelystä kerrotaan kunkin suostumuksen yhteydessä erikseen tietosuojalainsäädännön mukaisesti, jotta henkilö tietää, mihin suostumuksensa antaa.

3. Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tässä tietosuojaselosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja:

A) Isännöintipisteelle antamasi tiedot

Sivustoilla kysytään esimerkiksi yhteystietojasi tilatessasi uutiskirjeen, pyytäessäsi tarjousta, ilmoittautuessasi tapahtumaan, jättäessäsi palautetta tai yhteydenottopyynnön.

B) Palveluiden käytöstä havainnoidut ja johdetut tekniset tiedot:

Isännöintipiste käyttää erilaisia teknologioita (mukaan lukien evästeitä) kerätäkseen ja säilyttääkseen tietoa sivuston ja sen palveluiden käyttäjistä ja vierailijoista.

Eväste on pienimuotoinen tiedontallennusohjelma, jonka tietokoneen selain asentaa käyttäjän tietokoneen kovalevylle. Aina kun käyttäjän selain hakee Sivuston Isännöintipisteen serveriltä, viesti lähetetään takaisin käyttäjän tietokoneelle. Lähetetty viesti nopeuttaa Sivustoa ja yksinkertaistaa kirjautumista, tallentaa käyttäjän käyttötietoja ja kohdentaa sivuston käyttäjälle. Kaikkea evästeiden keräämää tietoa voidaan käyttää Isännöintipisteen tarjoaman palvelun kohdentamiseen käyttäjälle. Isännöintipiste käyttää evästeitä vain seuratakseen tietoa, jonka Isännöintipisteen sivuston eväste on asentanut käyttäjän tietokoneelle. Useimpien selainten valikossa on Help menu -kohta, joka kertoo, kuinka evästeiden hyväksyntä voidaan estää, kuinka selain ilmoittaa evästeiden vastaanottamisesta ja kuinka evästeet voidaan sulkea. Mikäli evästeet suljetaan, sivuston käyttö voi rajoittua tai estyä. 

C) Muista lähteistä kerätyt tiedot

Keräämme henkilötietoja julkisesti saatavilla olevista lähteistä, kuten viranomaisten ylläpitämistä rekistereistä (esim. väestörekisteri, verohallinnon rekisterit) ja kaupallisilta tiedonvälittäjiltä.

4. Kuinka kauan käyttäjien tietoja säilytetään?

Isännöintipiste säilyttää käyttäjien henkilötietoja vain niin kauan kuin niitä tarvitaan palvelun tarjoamista varten tai lain salliman enimmäisajan.

5. Kenelle voimme jakaa tietojasi?

Palveluntarjoajat

Siirrämme henkilötietoja ainoastaan siinä laajuudessa kuin kolmannet osapuolet tarvitsevat pääsyn käsittelemiimme henkilötietoihin voidakseen tarjota palveluita Isännöintipisteelle tämän tietosuojaselosteen määrittelemissä tarkoituksissa.

Oikeudellisista syistä

Henkilötietojasi voidaan luovuttaa toimivaltaisen viranomaisen esittämien vaatimusten ja lakiin perustuvien edellytysten mukaisesti.

6. Palveluiden tarjoaminen taloyhtiöille

6.1 Käsiteltävät henkilötiedot

Isännöintipiste tarjoaa taloyhtiöille palveluita sopimuksen perusteella käsittelijän roolissa. Tällöin on välttämätöntä kerätä ja hallinnoida taloyhtiöihin liittyviä henkilötietoja kunkin taloyhtiön lukuun. Isännöintipiste käsittelee tällöin seuraavia henkilöiden ryhmiä:

 • Taloyhtiöiden osakkaiden perus- ja yhteystietoja sekä asiointitietoja kuten nimi, osoite, puhelin, syntymäaika ja sähköposti ja yhteydenottohistoria
 • Taloyhtiöissä vuokralla asuvien osalta samat perustiedot kuin osakkaasta silloin, jos häntä esimerkiksi laskutetaan suoraan isännöitsijältä autopaikan vuokrasta.
 • Asukkaiden perustiedot, kuten nimi ja syntymäaika oven avauksia ja muita tarvittavia toimenpiteitä varten.
 • Osakkaiden valtuuttamien henkilöiden ja asianhoitajien osalta samat perustiedot kuin osakkaasta
 • Osakkaan, urakoitsijan, tekijän, suunnittelijan ja esimerkiksi valvojan yhteystiedot taloyhtiön ja huoneistojen muutostöiden sekä remonttien yhteydessä
 • Taloyhtiön hallituksen jäsenien perus- ja yhteystiedot sekä henkilötunnus. Henkilötunnus vaaditaan esimerkiksi kaupparekisteri- ja sidonnaisuusilmoituksiin.
6.2 Miksi tietoja käsitellään ja millä perusteella?

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on taloyhtiön hallinnoiminen, velvoitteiden hoitaminen osakkaita tai asukkaita kohtaan sekä taloyhtiön toiminnan kehittäminen. Kun Isännöintipiste käsittelee tietoja taloyhtiön lukuun, taloyhtiö hoitaa laista, kuten asunto-osakeyhtiölaista ja kirjanpitolaista johtuvat velvoitteensa. Taloyhtiön henkilötietojen käsittely voi myös tietyissä tapauksissa perustua sopimukseen. Tällainen tilanne on kyseessä esimerkiksi silloin, kun henkilöllä on käyttöoikeus taloyhtiön omistamaan parkkipaikkaan. Lisäksi tietoja voidaan käsitellä oikeutetun edun perusteella. Asukasluettelon pito perustuu taloyhtiön oikeutettuun etuun pitää kirjaa asukkaistaan asumispalveluiden järjestämiseksi. Tietoja yhdistellään väestötietojärjestelmästä silloin, kun varmistetaan asunnon henkilömäärään perustuvien vesimaksujen laskutus

6.3 Kuinka kauan tietoja säilytetään?

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan sopimuksen täytäntöön panemiseen ja niin kauan kuin lakien ja säännösten mukaiset tiedon säilyttämistä koskevat vaatimukset niin edellyttävät. Esimerkiksi osakkaiden ja asukkaiden tietoja säilytetään sen ajan, kun henkilö on osakas tai asuu kyseisessä taloyhtiössä ja niin kauan kuin taloyhtiö on Isännöintipisteen asiakas.

6.4 Rekisteröityjen oikeudet

Henkilöllä on oikeus saada pääsy henkilötietoihinsa, oikeus tietojensa oikaisemiseen sekä edellytysten täyttyessä oikeus tietojen poistamiseen, oikeus rajoittaa tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä sekä oikeus siirtää tiedot muualle ja oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle. Rekisterinpitäjänä toimii kukin taloyhtiö. Isännöintipiste toimii henkilötietojen käsittelijänä. Voit olla rekisteröidyn oikeuksien osalta yhteydessä Isännöintipisteen asiakaspalveluun.

7. Kansainväliset tietojen siirrot

Isännöintipiste pyrkii toteuttamaan palvelut ja käsittelemään henkilötietoja EU- tai ETA-alueella sijaitsevia toimijoita ja palveluita hyödyntäen.

Palveluita saatetaan kuitenkin joissakin tapauksissa toteuttaa myös muualla sijaitsevia toimijoita, palveluja ja palvelimia käyttäen. Tällöin henkilötietojasi saatetaan siirtää eri maiden välillä. Tällaiset siirrot voivat sisältää henkilötietojen siirtoja EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle sellaisiin maihin, joiden henkilötietojen käsittelyä koskeva lainsäädäntö poikkeaa Suomen lain vaatimuksista. Isännöintipiste huolehtii tällöin henkilötietojen suojan riittävästä tasosta esimerkiksi sopimalla asiasta henkilötietojen käsittelijän kanssa.

8. Tietojen suojaus

Tietoturva varmistetaan asianmukaisilla hallinnollisilla, teknisillä ja fyysisillä suojaustoimilla.

9. Alaikäiset

Isännöintipisteen tarjoama palvelu ei ole suunnattu alaikäisille eikä Isännöintipiste erityisesti kerää alaikäisten henkilötietoja. Isännöintipiste pyytää alaikäisiä hankkimaan huoltajan suostumuksen ennen kuin alaikäinen tallentaa henkilötietojaan. Suosittelemme huoltajia säännöllisesti seuraamaan huollettaviensa Internetin ja sivustomme käyttöä.

10. Kolmansien palvelut

Tämä tietosuojaseloste soveltuu vain Isännöintipisteen palveluun emmekä ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Suosittelemme käyttäjää tarkistamaan käyttämiensä sivustojen tietosuojaselosteet.

11. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Isännöintipiste voi muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Jos tietosuojaselosteeseen tulee muutoksia, ilmoitamme näistä muutoksista aina tässä tietosuojaselosteessa.

12. Sinun oikeutesi

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia tietoja yhteystietorekisteriin on talletettu.

Oikeus vaatia tiedon oikaisemista

Sinulla on oikeus vaatia väärän, epätarkan, epätäydellisen, vanhentuneen tai tarpeettoman tiedon korjaamista tai täydentämistä.

Oikeus vaatia tiedon poistamista

Voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, mikäli meillä ei ole oikeutettua syytä olla poistamatta tietoa. Tiedot eivät välttämättä poistu välittömästi kaikista varmuuskopio- tai muista vastaavista järjestelmistämme.

Oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä

Voit pyytää meitä rajoittamaan tiettyjen henkilötietojesi käsittelyjä. Tietojen käsittelyn rajoittamista koskeva pyyntö saattaa johtaa rajoitetumpiin mahdollisuuksiin käyttää internetsivujamme sekä palveluitamme. Sinulla on oikeus kieltäytyä sähköisestä suoramarkkinoinnista seuraamalla ohjeita, jotka on sisällytetty kaikkiin lähettämiimme markkinointiviesteihin.  

Oikeus vastustaa tiedon käsittelyä

Voit myös pyytää rajoituksia henkilötietojesi käsittelyyn, mikäli tietojasi käsitellään muihin tarkoituksiin kuin palvelumme suorittamiseksi tai laista aiheutuvan velvollisuuden täyttämiseksi. Henkilötietojen käsittelyn vastustaminen saattaa johtaa rajoitetumpiin mahdollisuuksiin käyttää internetsivujamme.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi meiltä jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä muodossa, jotta voit välittää tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Oikeus peruuttaa suostumus

Mikäli tietojesi käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

13. Oikeuksiesi käyttäminen

Voit käyttää oikeuksiasi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Voimme pyytää lisätietoja, jotka ovat tarpeen henkilöllisyytesi varmentamiseksi. Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat perusteettomia.
Mikäli koet henkilötietojesi käsittelyn olevan ristiriidassa voimassaolevan lainsäädännön kanssa, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojavalvontaviranomaiselle.

14. Kehen voin ottaa yhteyttä?

Yhteyttä tietosuojaa koskevissa asioissa voit ottaa:

asiakaspalvelu@isannointipiste.fi

Hannu Mäkelä

Isännöitsijä, toimitusjohtaja

Hannu on isännöitsijä, joka innostuu erityisesti haastavien korjaushankkeiden läpiviemisestä, energiatehokkuuden parantamisesta sekä taloyhtiöiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vankan perustan isännöintiin Hannu sai johtavan ammatti-isännöitsijän tutkinnosta kymmenen vuotta sitten (AIT).

ISÄNNÖINTITODISTUKSEN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Toimitusehdot

Isännöintipiste Y-tunnus: 0909742-7 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot
Sähköposti: asiakaspalvelu@isannointipiste.fi
Puhelin: 09 838 6700
Osoite: Peltolantie 2 D, 01300 Vantaa
PL 181, 01301 Vantaa

Tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan kotisivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaus lähetetään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Jousto, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot
Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimitus

Tilaukset toimitetaan arkipäivisin asiakkaan valitsemalla toimitustavalla. Isännöitsijätodistus lähetetään viiden arkipäivän sisällä tilauksesta.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.