Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Soita meille

Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9 – 16 09 838 6700

Lähetä meille sähköpostia

Palvelemme sinua maanantaista perjantaihin klo 9 – 16

asiakaspalvelu@isannointipiste.fi

Tietosuojaseloste

Evästeet

Isännöintipiste kerää tietoa verkkosivustolla vierailevista selaimista evästeiden (cookies) avulla. Tämä on yleinen käytäntö useissa verkkosivustoissa. Evästeiden avulla saamme tietoa sivujemme käytöstä verkkosivustoilla vierailevien käyttäjien laitteista. Käytämme evästeitä pääasiassa analysointiin. Voimme analysoida sivustolla vierailijoiden määrää sekä miten kävijät ovat päätyneet sivustolle. Tiedot auttavat meitä kehittämään ja parantamaan sivustoja. Olemme sitoutuneet käsittelemään tietoa luottamuksella.

Käyttämällä Isännöintipisteen sivuja käyttäjä antaa suostumuksensa kyseiseen tietojenkäsittelyyn ja evästeiden käyttöön. Käyttäjällä on mahdollisuus estää evästeiden käyttö verkkoselaimessaan. Tämä tehdään yleensä selaimen tietoturva-asetuksista. Käyttäjä voi myös halutessaan tyhjentää evästehistorian verkkoselaimen asetuksista. 

Tietosuoja – Isännöintipiste lomakkeet ja rekisterit

Yleistä

Isännöintipisteen toiminnan kannalta on välttämätöntä kerätä ja hallinnoida taloyhtiöihin liittyviä henkilötietoja. Asiakasrekisteri on rekisteri, jossa ylläpidetään jäsenien tietoja. Jäsenet sisältävät hallitusten jäsenet, asukkaat ja omistajat. Isännöintipiste kerää myös henkilötietoja viestintä- ja markkinointitarkoituksiin. Kaikki henkilötietojen käsittely tapahtuu kunnioittaen rekisterissä olevien henkilöiden yksityisyyttä.

Peruste

Isännöintipiste tarvitsee tietoja asiakassuhteiden hoitamista varten. Asiakkaiden tietäminen on olennainen osa taloyhtiöiden hallintaa. Muiden kuin asiakkaiden osalta tarvitsemme henkilötietoja markkinointiin ja asiakashankintaan. Kerättävien tietojen osalta perusteena on oikeutettu etu. Käytämme asiakasrekisterin tietoja asiakkuussuhteen ylläpitämiseen sekä viestintään.

Rekisterit

Asiakasrekisteri

  • Nimi
  • Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Taloyhtiö
  • Rooli taloyhtiössä
  • Yhteydenotot

Markkinointirekisteri

  • Nimi
  • Yhteystiedot: Osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Taloyhtiö
  • Rooli taloyhtiössä

Tietojen kerääminen

Asiakasrekisteriin sisältyvät henkilötiedot saamme asiakkaalta itseltään ja sidosryhmiltä. Tietoja voidaan kerätä ja päivittää myös viranomaislähteistä tai muilta palveluntarjoajilta.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietoja asiakasrekisterissämme sen ajan, kun henkilö on osakas tai asuu kyseisessä taloyhtiössä ja niin kauan kuin taloyhtiö on Isännöintipisteen asiakas. Tämän jälkeen säilytämme asiakkaisiin liittyviä henkilötietoja niin kauan ja siinä laajuudessa kuin se on tarpeellista laskutuksen, perinnän ja oikeudellisten toimenpiteiden takia. Markkinointiin liittyviä rekisteritietoja säilytämme toistaiseksi.

Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaiselle, joka esittää lakiin perustuvan tietopyynnön.

Tietojen saanti

Henkilötiedot sijaitsevat tietojärjestelmätoimittajien palvelimilla sekä yrityksen tietokoneilla.
Paperimuodossa olevia asiakirjoja on toimistossamme ja toimiston arkistossa.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus saada tieto häntä koskevista tiedoista, oikeus pyytää häntä itseään koskevien tietojen oikaisemista tai poistamista taikka käsittelyn rajoittamista, oikeus vastustaa häntä itseään koskevien tietojen käsittelyä sekä oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Poistamis- rajoittamis- tai vastustamisoikeutta ei kuitenkaan ole sellaisten tietojen osalta, joiden käsittely on välttämätöntä tai tarpeellista.

Rekisteröidyllä on oikeus saada tietosuojaan liittyvien oikeuksien toteuttamista koskeva asia käsiteltäväksi valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutetun toimisto), mikäli emme ole noudattaneet tietosuojaa koskevia säännöksiä.

Tero Nevalainen

Isännöitsijä, asiakasvastaava

Tero Nevalainen (IAT) työskentelee hallinnollisena isännöitsijänä. Kokemusta taloyhtiömaailmasta Tero on kerännyt yhdeksän vuoden ajalta, joista viimeisimmät kolme vuotta isännöitsijänä työskennellen. Tero on kunnostautunut mutkattoman asiakaspalvelun lisäksi etenkin taloyhtiöiden talouden suunnittelussa, kumppanuuksien hoitamisessa sekä viestinnässä ja tiedottamisessa.